Var är utskriftsknappen?

Det finns ingen utskriftsknapp i Prepare.

Vi står fast vid att Prepare är ett digitalt mötessystem och att ett av dess syften är att skära ned på utgifterna för utskrift och distribution av papper.

Några få gånger har vi fått förfrågningar från kunder som önskar sig en utskriftsknapp, men dessa förfrågningar har med tiden blivit allt färre. Vi upplever att användarna är nöjda med att inte behöva ta med sig tjocka pappersbuntar utan bara en liten iPad när de ska på möten.

Men om jag ändå måste skriva ut något...

Så kan du alltid gå in på web.firstagenda.com

• logga in i Prepare
  • klicka på den bilaga eller det ärendedokument du vill skriva ut
  • klicka på PDF-länken högst upp till höger

• använd utskriftsfunktionen i PDF-programmet

Upprepa proceduren för varje dokument du vill skriva ut.