Länkar i ärendebeskrivningar och bilagor

Fungerar länkar i ärendebeskrivningar och bilagor?

På iPad går det att klicka sig in på alla länkar i ärendebeskrivningar och bilagor. Både de som överförts från ett system för ärende- och dokumenthantering och de som har upprättats direkt i på web.firstagenda.com.

Från web.firstagenda.com fungerar inte länkar i ärendebeskrivningar och bilagor. Det beror på att dokumenten i Prepare Web visas som bilder och inte som PDF-filer. Du kan dock öppna länkar även från webben genom att klicka på "PDF"-knappen i övre högra hörnet.