Hur hittar jag beredningar och möten?

Via menyn till vänster navigerar du mellan beredningar, möten, dagordningar, ärendebeskrivningar och bilagor. Under Mina beredningar hittar du de beredningar som du är medlem i. Under Övriga beredningar ligger de beredningar i din organisation som du inte är medlem i men vilkas dagordningar du kan läsa om de är öppna. Under Historiska beredningar ligger "gamla" beredningar som inte längre är aktuella.

Så HITTAR du en specifik DAGORDNING:

• välj Beredning i vänstermenyn

• välj tidpunkt för mötet

• välj den dagordningspunkt som du vill läsa och navigera sedan mellan ärendebeskrivning och bilagor genom menyn till vänster och tillbaka-knappen i översta vänstra hörnet.

• Eller växla snabbt mellan de olika dagordningspunkterna genom att använda pilarna i översta högra hörnet.

Info

• Den orangefärgade färgen indikerar att en agendapost är öppen
  • Den röda färgen indikerar att en punkt är stängd
  • Klämmorna i den orange cirkeln indikerar att en punkt har bilaga

Tryck på Listikonen (finns ej i webb-versionen) överst på skärmen för att dölja vänstermenyn. Du kan också dölja menyn genom att sätta fingret på den horisontala linjen mellan menyn och innehållet och dra den till vänster medan du behåller fingret på skärmen.