Hur markerar jag?

Med hjälp av markeringsverktyget i Prepare kan du rita och stryka under i dagordningsdokument och protokoll.

Observera att markeringarna är personliga och inte kan delas med andra.

IPAD - SÅ GÖR DU EN MARKERING:

• välj den ärendebeskrivning eller bilaga du vill markera i via vänstermenyn
  • få fram markeringsfunktionen genom att trycka på den svarta pennikonen högst upp i högra hörnet

• Eller: håll fingret nedtryckt på skärmen
  • du väljer markering genom att fortsätta hålla fingret mot skärmen och dra det upp till markeringsfunktionen
  • längst ned på sidan visas ett grått fält där du kan välja mellan 3 breda överstrykningspennor (röd, gul och grön) och 2 smala pennor i färgerna bått och rött. Tryck på den färg du vill rita eller markera med.

• rita eller stryk under genom att röra med fingret på skärmen
  • spara dina markeringar genom att trycka på krysset

webb - så gör du en markering:

• välj den ärendebeskrivning eller bilaga du vill markera i via vänstermenyn
  • håll den vänstra musknappen nedtryckt på den punkt där du vill markera
  • för musen upp till pennikonen för att göra en markering
  • klicka på Spara högst upp i högra hörnet när du är klar med markeringen
  • högst upp i högra hörnet finns pilar för att ångra och en papperskorg för att radera.