Hur får jag Prepare på min iPad?

För att kunna använda Prepare-app'en måste du hämta den i App Store.

• tryck på App Store-ikonen på din iPad
  • använd sökfunktionen i översta högra hörnet - sök efter Prepare by FirstAgenda
  • tryck på Installera
  • när installationen är färdig måste du klicka på Öppna för att öppna appen direkt
  • du kan också ladda ner appen genom att följa denna länk från din iPad: Få Prepare

Tänk på att du måste ha ett Appel-id för att hämta appar i App Store. Är du inte inloggad i App Store på din iPad kommer du att bli tillfrågad om inloggningsuppgifter. Läs mer om Appel-id.