Hur upprättar jag ett login?

Så UPPrÄTTAr du etT login

• klicka på länken i inbjudningsmejlet från Prepare

• klicka på länken Upprätta ny användare

• skriv in din epostadress, ett självvalt lösenord och klicka sedan på "den lilla pilen"

• skriv in den SMS-kod du just har mottagit på din mobil och klicka på "den lilla pilen"

Mötesdeltagaren har nu tillgång till Prepare.

SÅ GÖR DU OM DU REDAN HAR EN ANVÄNDARPROFIL

Om du redan har ett login till Prepare och har fått en inbjudan från en ny organisation, ska gå göra på följande vis:

• klicka på länken i inbjudningsmejlet från First Agenda

• skriv in dina inloggningsuppgifter och klicka på "den lilla pilen" för att logga in

• skriv in den SMS-kod du just har mottagit på din mobil och klicka på "den lilla pilen".

Mötesdeltagaren har nu tillgång till en ny organisation i Prepare och kan växla mellan de olika organisationerna i vänstermenyn.