Kan jag ändra namn på mina gruppkonversationer?

Ja, istället för att få upp namnen på alla medlemmar som du har delat kommentarer med kan du ändra namn på konversationen till exempelvis ”Styrelsen” eller vad du nu finner lämpligt. På så vis kan du snabbt välja den grupp av medlemmar som du ofta delar kommentarer med.

Observera: alla beredningsmedlemmar kan ändra namn på konversationen, och alla beredningsmedlemmar kan se när namnet på gruppens konversation ändras.

Så ändrar du namn på din gruppkonversation (web.firstagenda.com)

• hitta det ställe i dokumentet där du vill börja dela en kommentar
  • klicka på pennan till höger om den konversation som du vill ändra namn på

• skriv in det namn du vill döpa om konversationen till – t.ex.  "Styrelsen"

• klicka på den orangea bocken för att spara
  • du har nu ändrat namn på konversation

Du kan alltid ändra namnet på gruppkonversationen genom att klicka på penn-ikonen.

SÅ ÄNDRAR DU NAMN PÅ DIN GRUPPKONVERSATION i appen

• hitta det ställe i dokumentet där du vill börja dela en kommentar
  • klicka på info-ikonen till höger om den gruppkonversation som du vill ändra namn på

• skriv in det namn du vill döpa om konversationen till - t.ex.  "Styrelsen"

• klicka på den blå OK-knappen på iPad-tangentbordet för att spara
  • du har nu ändrat namn på konversationen

Du kan alltid ändra namnet på gruppkonversationen genom att klicka på info-ikonet.