Hur lägger jag till/tar bort beredningsmedlemmar från en pågående konversation?

När du delar kommentarer med andra medlemmar i en beredning kan du lägga till beredningsmedlemmar som inte deltog i konversationen från början. Det är ett snabbt sätt att få med en annan beredningningsmedlem i diskussionen.

På motsvarande sätt kan du även ta bort en beredningsmedlem från en viss konversation.

Så lägger du till/tar bort en beredningsmedlem från en konversation (web.firstagenda.com)

• öppna en befintlig konversation i ett dokument
  • klicka på den organgea plus-ikonen  högst upp till höger. (på web.firstagenda.com "Lägg till/ta bort beredningsmedlemmar från konversationen")

• välj den beredningsmedlem som du vill lägga till/ta bort. I exemplet ovan har vi valt att lägga till "Søren Kyd" till konversationen.

• klicka på den orangea pilen  högst upp till vänster för att spara din inställning och återvända till konversationen. (på web.firstagenda.com klickar du på Spara ändringar)

• du har nu lagt till/tagit bort en beredningsmedlem i konversationen.

Viktigt att veta när du lägger till eller tar bort beredningsmedlemmar:

• När en beredningsmedlem blivit tillagd till en konversation kommer verderbörande att kunna läsa ALLA kommentarer som har delats i konversationen.
  • När en beredningsmedlem tagits bort från en konversation utesluts annvändaren direkt från konversationen.
  • Alla beredningsmedlemmar kan se när en beredningsmedlem läggs till eller tas bort samt vem som har lagt till/tagit bort beredningsmedlemmar.
  • Alla medlemmar i beredningen kan lägga till/ta bort beredningsmedlemmar i konversationer.
  • Den tillagda beredningsmedlemmen kommer inte vara med i gruppen när du påbörjar en ny konversation i gruppen.
  • Den beredningsmedlem som tagits bort från ett bestämt samtal är INTE borttagen från gruppkonversationen, så om du påbörjar en ny konversation i samma grupp kommer vederbörande att vara med i den.