Hur delar jag en kommentar?

Med dela kommentar-funktionen kan du dela dina tankar om ett ämne både före, under och efter ett möte.

Klicka på videon nedan och se hur du delar en kommentar med en annan mötesdeltagare.

så delar du en kommentar:

• välj den dagordning i vilken du vill dela en kommentar i
  • iPad: håll fingret på skärmen och för det upp till dela kommentar-ikonen
  • Web: vänsterklicka med musen och välj ikonen dela kommentar
  • välj en eller flera personer som du vill skicka ett meddelande till
  • tryck på skriv meddelande
  • skriv ditt meddelande och tryck på skicka

OBS: När du väl har skickat ditt meddelande kan du inte radera det igen.