Hur gör jag en anteckning?

I en dagordning kan du lägga till anteckningar i ärendebeskrivningar och bilagor. Dina anteckningar kan ses i ärendebeskrivningen eller bilagan samt i anteckningsöversikten. Dina anteckningar är personliga och kan endast ses av dig.

Så GÖR du en ANTECKNING på ipad:

• välj en ärendebeskrivning eller bilaga
  • håll fingret nedtryckt på skärmen
  • välj anteckning genom att dra fingret upp till anteckningsikonen
  • gör en anteckning i textfältet högst upp till vänster och tryck Spara

​SÅ GÖR DU EN ANTECKNING PÅ WEBB:

• välj en ärendebeskrivning eller bilaga
  • klicka med musen på det ställe i texten där du vill göra en anteckning och vänsterklicka sedan en gång
  • för musen upp till anteckningsikonen
  • det kommer upp ett textfält i vilket du kan införa din anteckning
  • när du har gjort din anteckning klickar du på den orangea bocken for at spara

Obs: anteckninger är personlig och kan inte delas med andra. Har du fortfarande vill dela din anteckning i en kommentar, kopiera texten och skapa en delad kommentar.