Hur tar jag bort mina cookies?

Om det står serverfel när du försöker komma in på https://web.firstagenda.com eller om du har problem att ladda upp filer till din dagordning, så kan det bero på att du har gamla cookies med felaktig data i din webbläsare. En cookie är en textfil som sparas lokalt på din dator och innehåller information från webbläsaren. I undantagsfall uppdateras inte den sparade cookien med ny information, vilket kan leda till olika problem. För att lösa problemen måste du ta bort gamla cookies manuellt så att din webbläsare kan spara nya cookies med korrekt data.

På den här sidan hittar du en vägledning till hur du tar bort cookies i din webbläsare. Innan du sätter igång måste du veta vilken webbläsare du använder så att du kan få rätt vägledning. Om du inte vet vilken webbläsare du använder kan du snabbt ta reda på det genom att gå in på denna sida: https://www.whatismybrowser.com/ (öppnar i ny flik).

Internet Explorer

1. Tryck på "Inställningar" (det lilla kugghjulet högst upp till höger) och välj "Internetinställningar"

2. Tryck på knappen "Radera..."

3. Kontrollera att rutan "Cookies" och "Webbplatsdata" är markerad och tryck på "Radera".

4. Starta om Internet Explorer och logga in igen..

Google Chrome

1. Klicka på "Inställningar" (de 3 strecken högst upp till höger) och välj "Inställningar".

2. Scrolla ner på sidan och välj "Acvancerade inställningar"

3. Välj "Ta bort webbinformation..."

4. Markera "Cookies och andra webbplats- och plugindata". Se till att rullgardinsmenyn högst upp står på "tidens början" och tryck sedan på  "Rensa webbinformation".

5. Starta om Chrome och logga in igen.

Saknar du någon webbläsare eller fortfarande har problem så kontakta supporten: support@firstagenda.com