Mötesschabloner - hur gör jag en kopia av ett tidigare möte?

Om du upprättar många likadana möten i en beredning och har många likadana punkter, så kan du nu göra en kopia av punkterna från ett tidigare möte.

Se hur du gör en kopia av ett tidigare möte:

Det görs på följande sätt:

• Under "Möten", klickar du på "Upprätta nytt möte"
  • I rullgardinmenyn framför "Mötesschablon" kan du välja ett tidigare möte som du vill göra en kopia av.

Om du inte vill göra en kopia av ett tidigare möte låter du listan stå kvar på "Ingen schablon". .

•  Når du har knappat in all masterdata för mötet och tryckt på "Spara", kommer du att se (på sidan för upprättelse av dagordningspunkter) alla punkter i det föregående möte du valt att kopiera från.

Observera att det är mötets punkter och inte innehåll som det gjorts en schablon efter..