Kan flera arbeta med samma dagordning på samma gång?

Nej, det går inte.

Det är mycket som kan gå fel om fler än en person arbetar med samma dagordning på samma gång. Ni riskerar att förlora det arbete ni nyss har gjort om ni var för sig sparar varsin version.

Vi rekommenderar därför att dagordningen byggs upp av en person åt gången. När man lämnat ifrån sig dagordningen går det bra att en annan arbetar vidare med den. Huvudsaken är att det bara är en åt gången som upprättar punkter, skriver innehåll m.m.