Hur raderar jag en dagordning?

Så Raderar du din dagordning:

• klicka på Möten i vänstermenyn
  • klicka på rullgardinsmenyn och välj den beredning vari du har upprättat din dagordning
  • klicka på redigera längst ut till höger i mötesöversikten

Klik på redigér for at slette din dagsorden

• klicka på den röda papperskorgsikonen längst ut till höger i rutan med mötesinformation

klik på skraldespanden for at slette din dagsorden i First Agenda

• klicka på Radera dagordning för att radera din dagordning

Klik på slet dagsorden

OBS!
Tänk efter noga innan du raderar en dagordning, då den kommer att försvinna fullständigt efter radering.
Så om du bara ska göra en ändring så gör den i Prepare, behandla den och släpp sedan den nya versionen.Den nya versionen kommer att ersätta den gamla och mötesdeltagarna kommer inte att gå miste om sina anteckningar och markeringar. Se här hur du ändrar din dagordning.
Men det kan förstås uppstå situationer då det är bäst att radera dagordningen/protokollet med det samma.