Hur kan vi hjälpa?

Hur nollställer jag en användares tidigare godkännande?

På grund av ändringar i dokument eller liknande kan det i vissa fall vara behövligt att nollställa en användares godkännande av en dagordning eller dagordningspunkt. I sådana fall är användarens godkännande inte giltigt längre och det är därför nödvändigt att be användaren om att logga in och godkänna igen.

Så nollställer du en användares godkännande

  • logga in i Prepare
  • klicka på Möten i vänstermenyn 
  • välj den dagordning det gäller och klicka på fliken Inställningar
  • hitta punkten med godkännande aktiverat och klicka på användar-ikonen 
  • bocka för de användare som har statusen "Godkänt xxxx/xx/xx" och som du vill nollställa

  • klicka på knappen Nollställ godkännande för valda användare
  • en meddelanderuta visas där det frågas om du vill nollställa godkännelsen för de aktuella användarna
  • klicka på Ja, nollställ godkännanden

Du har nu nollställt användarens godkännande och användaren kommer att få ett mejl om att det saknas ett godkännande för dagordningspunkten.

Hvor godt besvarede denne artikel dit spørgsmål?