Hur aktiveras godkännande på en dagordningspunkt?

Innan du kan aktivera godkännande för en dagordningspunkt måste "Tillåt godkännande" vara aktiverat i beredningen. Läs om hur du aktiverar Godkännande-funktionen i en beredning

Så aktiverar du godkännande på en dagordningspunkt

• logga in i Prepare
  • klicka på Möten i vänstermenyn
  • välj din dagordning (tänk på att "Tillåt godkännande" måste vara påslaget i beredningen innan du kan begära om godkännande för en dagordningspunkt)
  • under fliken Inställningar letar du upp punkten som du vill aktivera godkännande på och klickar på skjutknappen så att den blir grön

Godkännande har nu aktiverats på punkten i fråga..

Så avaktiverar du godkännande:

Vill du avaktivera godkännande på en punkt, trycker du på skjutknappen framför godkännande så att den blir grå.
Nu kommer användarna inte kunna godkänna punkten längre.