Ladda ned beslut i ett samlat protokoll

Om du som dagordnings- eller mötesansvarig har tillfogat beslut till mötets dagordningspunkter, kan du behöva samla alla beslut i ett enda dokument. Anledningen kan vara att du ska använda det samlade protokollet till arkivering, eller att du vill skicka det vidare till berörda personer som inte var med på mötet.

Tänk på att det samlade protokollet endast kan nedladdas för möten som upprättats i Prepare. Dagordningar som överförts från ett system för ärende- och dokumenthantering har inte denna funktion.

Se hur du laddar ned dina beslut i ett samlat protokoll:

(BILLEDE)

Så laddar du ned ett samlat protokoll i PDF-format:

(BILLEDE)

• gå till ett möte med beslut och kontrollera att alla beslut har släppts
  • klicka på knappen Hämta samlat protokoll

Du har nu laddat ned alla dina beslut i en samlad PDF.

(BILLEDE)