Hur ändrar jag mitt beslut?

Du kan göra ändringar i ditt beslut på samma sätt när du upprättade det:

1. Klicka på Läs dagordning
  2. Klicka på den dagordningspunkt i vars beslut du vill göra en ändring. Så snart du har gjort en ändring kommer beslutets status skifta från "släppt" till "de senaste ändringarna har inte släppts".

1. Medan du håller på med ändringarna kan du läsa den tidigare släppta versionen genom att klicka på den lilla länken i vänstra hörnet "Visa släppt version".

kom ihåg att släppa ditt beslut igen:

När du är klar med dina ändringar är det viktigt att du släpper ditt beslut på nytt. Det gör du på din dagordnings startsida, precis som när du släppte ditt beslut den första gången. Klicka på "Klicka här för att gå till samlat protokoll" i högra hörnet av beslutet för att komma till startsidan. Klicka på Släpp samlet protokoll.

På startsidan kan du även se en översikt över dina beslut. De beslut du har ändrat i markeras med ett litet orangefärgat utropstecken. Här har du även möjlighet att läsa den tidigare släppta versionen av beslutet.