Vad är en historisk beredning?

När en beredning görs Historisk placeras den längst ned i vänsternavigationen i Prepares läsdel. Mötesdeltagaren kommer alltså inte kunna se beredningen under "Mina beredningar", utan hittar den istället under rubriken Historiska beredningar. På så vis störs mötedeltagaren inte av den "gamla" beredningen när han/hon loggar in i Prepare för att läsa dagordningar i aktuella beredningar.

Även om en beredning har gjorts historisk fungerar den som vilken annan beredning som helst. Det kan fortfarande publiceras dagordningar i beredningen och mötesdeltagarna kommer fortfarande att kunna se sina anteckningar och markeringar i beredningens dagordningar och protokoll.

Så gör du en beredning "Historisk":

• klicka på menyn Beredningar
  • välj den beredning som ska göras historisk
  • sätt en bock i rutan framför Historisk beredning och tryck på Spara

Klik på ON for at gøre udvalget historisk