Kan jag göra en beredning sluten?

Så gör du en beredning sluten:

• klicka på menyn Beredning
  • klicka på den beredning som ska göras sluten
  • aktivera Sluten beredning
  • tryck på Spara

Klik på ON for at lukke et udvalg

Om du gör en beredning sluten kommer den endast kunna ses av de användare som är knutna till beredningen. Det kan vara lämpligt att göra en beredning sluten om endast beredningens medlemmar får känna till dess existens. Den slutna beredningen kommer inte kunna ses av andra i organisationen. En öppen beredning kommer däremot alltid att kunna ses av andra än beredningens medlemmar under rubriken Övriga beredningar i vänstermenyn.
En sluten beredning kan altid öppnas igen.