Kan jag ändra namnet på en beredning?

Javisst kan du det. Det görs på olika sätt beroende på om du är integrerad med ett system för ärende- och dokumenthantering eller ej

så ändrar du namn på beredning med integration:

Om du använder beredningar med integration måste du ändra namnet på beredningen i ditt system för ärende- och dokumenthantering. Då kommer namnet på beredningen att ändras automatiskt till det nya i Prepare vid nästa överföring.

Det är viktigt att namnet ändras i ditt system för ärende- och dokumenthantering och inte i Prepare. Annars kommer beredningsnamnet i Prepare att ändras tillbaka till det gamla namnet från systemet för ärende- och dokumenthantering efter överföringen.

Vidare måste du försäkra dig om att Source-ID:et på beredningen i ert system för ärende- och dokumenthantering är identiskt med det somär registrerat i Prepare. Annars finns det risk att du ändrar namnet på en helt annan beredning eller att du upprättar en alldeles ny beredning i Prepare.

SÅ ÄNDRAR DU NAMN PÅ BEREDNING UTAN INTEGRATION:

• gå in under menyn Beredningar
  • klicka på den beredning vars namn ska ändras
  • skriv det nya namnet på beredningen i fältet framför Namn och tryck på Spara

Skriv det nye navn og klik på Gem

Om du har problem med att ändra namn på en beredning är du välkommen att kontakta supporten på support@firstagenda.com