Var hittar jag guider och vägledning?

Den svenska användarvägledningen hittar du på vår supportsida i form av olika artiklar. Om du behöver hjälp eller letar efter en guide om en viss funktion i Prepare - gå in på https://support.firstagenda.com/se och:

• skriv in ditt sökord eller
  • leta efter din fråga under kategorierna Mötesdeltagare, Dagordningsansvarig eller Administratör

Om det är någon artikel du tycker saknas får du mer än gärna höra av dig. Skriv till support@firstagenda.com

Vi är också angelägna att veta vad du tycker om våra artiklar - så använd gärna feedbacksiffrorna längst ned i artiklarna.