Hur uppdaterar jag appen?

Om det finns en ny uppdatering till appen får du automatiskt reda på det när du försöker logga in i Prepare.
Du kan också ställa in din iPad så att den uppdaterar automatiskt:

SÅ uppdaterar du appen AUTOMATISKt:

• stäng ned Prepare-appen
  • gå in i Inställningar och tryck på iTunes & App Store
  • hitta Automatiska överföringar och därefter Uppdateringar
  • för att slå på automatisk uppdatering av appar ska du aktivera uppdateringar så att färgen på "skjutknappen" ändras till grön

Automatisk opdatering af eDagsorden-app

Vi rekommenderar att du uppdaterar app'en kontinuerligt så att du alltid har den senaste version och därmed får bästa möjliga användarupplevelse.