Hur ställer jag in publiceringsmodulen?

Du måste vara administratör i Prepare för att kunna ändra inställningarna under menypunkten Publicering.
Dagordningsansvariga har inte tillgång till denna menypunkt!

Under Publicering kan du se vilka dagordningar din organisation låter överföra från Prepare till er hemsida. Du kan också lägga till nya beredningar och välja ifall titeln på en sluten punkt ska visas eller ej. Kom ihåg att dagordningar inte överförs direkt till er hemsida, utan "mellanlandar" i en publiceringsmapp på en server i er organisation innan de visas på hemsidan. Publiceringsmodulen ser bara till att ni mottar data från de dagordningar ni vill visa på hemsidan.

Startdatum för Publicering:

Vid fältet Startdatum för publicering väljer du först det datum från och med  vilket dagordningar ska publiceras från Prepare. Klicka på Spara för att spara datumet.

Lägg till beredningar på hemsida:

Till höger lägger du sedan till de beredningar från vilka du vill presentera dagordningar på er hemsida. I standardalternativet visas inte titlar på slutna punkter utan bara titeln "Sluten punkt". Om du vill visa den slutna titeln sätter du en bock under kolumnen Visa sluten titel- Sätt även en bock i fältet under Visa sluten beredning om den slutna beredningen ska visas på er hemsida.
Observera att den slutna punktens innehåll - ärendebeskrivning och bilagor - inte kommer att visas på hemsidan.

Vælg de udvalg, som skal præsenteres på hjemmesiden
Vælg de udvalg, som skal præsenteres på hjemmesiden

Återpublicering av dagordningar:

Längst ned på sidan hittar du en logg över de dagordningar som har överförts till er hemsida genom publiceringsmodulen. Om ni av någon anledning har tagit bort en dagordning från er hemsida och vill att dagordningen ska överföras igen kan ni leta upp dagordningen i fältet Publicerade dagordningar och sedan klicka på Återpublicera. Den kommer då att överföras till er hemsida så fort er "Scheduled Task" körs igen. Hur ofta er "Scheduled Task" automatiskt hämtar dagordningar från Prepare beror på vilket tidsintervall ni har angivit när ni upprättade "Scheduled Task" i Windows.

Download-inställningar:

Funktionen Radera, som du hittar under under fältet "Download-inställningar", ska enbart användas om ni byter ut den Windows PC/server på vilken ni har installerat Prepares download-. Eller om ni vill upprätta en ny sökväg för de publicerade dagordningsfilerna. I så fall ska du först klicka på knappen Radera och därefter följa installationsguiden till publiceringsmodulens download-klient.

Viktigt: För att menyn Publicering ska visas i Prepare måste ni köpa till produkten Prepare Publiceringsmodul.