Vad är en PDF-modul?

Prepares PDF-modul används för att exportera dagordningar och protokoll från Prepare i PDF-format. PDF-funktionen är lämplig om du behöver arkivera dagordningar och protokoll som har skapats i Prepare. Den kan också användas om en mötesdeltagare vill få en dagordning skickad till sig per e-post..

Hur fungerar PDF-modulen?

När vi har aktiverat modulen för din organisation kommer alla dagordningsansvariga i din organisation att kunna se menypunkten PDF-modul. Under punkten väljer du den eller de dagordningar och protokoll som du vill hämta från Prepare. När du har påbörjat exporten får du ett mail så fort PDF:en finns tillgänglig för dig i Prepare. Därefter måste du klicka på PDF-länken i Prepare för att hämta filen till din dator, eller till den enhet där du önskar spara den.
PDF-visningen är inte identisk med visningen på webb eller iPad, men allt innehåll är bevarat - utom anteckningar och markeringar

Så aktiveras PDF-modulen

Modulen är en tilläggsprodukt till Prepare. Kontakta FirstAgenda-teamet för att få information om pris samt för att aktivera funktionen.

E-post: support@firstagenda.com

Du har naturligtvis möjlighet att prova produkten innan du köper den. Kontakta oss om du är intresserad av att prova PDF-modulen.

När vi har aktiverat modulen kommer en ny menypunkt att visas i Prepare: PDF-modul.
Alla dagordningsansvariga kommer att ha tillgång till den nya funktionen, men du kan enbart exportera dagordningar inom de beredningar du är ansvarig för