Var administrerar jag Prepare?

Prepares administrationsmodul hittar du genom att logga in på web.firstagenda.com (samma url som mötesdeltagarna använder). Om du har rollen som dagordningsansvarig eller administratör i Prepare kommer du, istället för Prepares läsdel, att få upp administrationsmodulen.

Tänk på att det inte går att komma åt administrationsmodulen via Prepare-app'en på iPad.

Det är endast administratörer och dagordningsansvariga som har tillgång till administrationsmodulen. Vilka områden du har tillgång till beror på vilken roll du har blivit tilldelad. Schemat nedan visar rättigheterna för administratör respektive dagordningsansvarig.

OBS: De korsar med en parentes gäller endast dagordningansvarlige som har rätten till hantera användare. Se här hur man får rätt som dagordningansvarlige.