Hur aktiveras tvåfaktorsinloggning?

Med tvåfaktorsinloggning kan du öka säkerheten kring Prepare ytterligare. Det finns två olika sätt att använda tvåfaktorsinloggning.

1. Antingen kan du välja att användarna i din organisation loggar in både med sitt lösenord och med en tillskickad SMS-kod varje gång de loggar in i Prepare.
  2. Eller också att de endast behöver logga in med sitt lösenord och en tillskickad SMS-kod när de loggar in i Prepare utanför din koncerns nätverk. Du kan välja att användarna ska ha tillgång till flera olika nätverk utan att behöva skriva in både lösenord och SMS-kod.

Du kan inte själv aktivera tvåfaktorsinloggning i dina organisationsinställningar eftersom det är en tilläggsmodul. Kontakta därför Prepare om du vill få hjälp med att aktivera tvåfaktorsinloggning. Du hittar kontaktuppgifter här.