Hur aktiveras offlineläge?

För att mötesdeltagare ska kunna hämta dagordningar som kan läsas när iPaden är offline, måste Tillåt offlinevisning vara aktiverat för beredningen. Och du måste vara administratör i Prepare för att kunna sätta på offlinevisning. Om inget gjorts är funktionen avstängd.

Så aktiveras offlinevisning för en Beredning

• logga in i Prepare på web.firstagenda.com
  • välj Beredningar i vänstermenyn i Prepares administrationsdel
  • välj den beredning vars dagordningar mötesdeltagarna ska kunna läsa offline
  • sätt en bock i checkrutan framför Tillåt offline

• klicka på Spara

Mötesdeltagarna kan nu hämta dagordningar och protokoll när de är online och sedan läsa dem när de inte har internetanslutning.

OBS Offlinevisning är i nuläget inte möjligt för organisationer som nyttjar tvåfaktorsinloggning.