Hur upprättar jag beredningar?

Du måste vara administratör för att kunna upprätta beredningar i Prepare.

Och tänk på att du inte ska upprätta en beredning i Prepare om beredningens dagordningar skapas i ett bakomliggande system för ärende- och dokumenthantering. Läs artikelm När ska jag och när ska jag INTE upprätta beredningar i Prepare?

Så upprättar du en beredning:

• klicka på menypunkten Beredningar
  • klicka på Upprätta beredning högst upp i vänstra hörnet
  • i fältet Namn till vänster anger du ett passande namn på den nya beredningen
  • bestäm också om beredningen ska vara sluten eller öppen
  • klicka på Upprätta

Klik på Opret for at oprette et nyt udvalg

Beredningen är nu upprättad och du kan göra dagordningar och upprätta möten i beredningen