När är en dagordning klar att släppas?

Isället för att i onödan logga in i Prepare för att se om din dagordning eller ditt protokoll är klara att släppas kan du få besked per mail så snart din dagordning är färdig .

FÅ meddelande om när din dagordning/ditt protokoll är klara:

• gå in under menyn Användare
  • välj din egen användarprofil
  • sätt en bock framför Motta mail när dagordning/protokoll är klara att släppas
  • klicka på Spara

Framöver kommer du att få meddelanden per epost om när dagordningar och protokoll är klara att släppas i de beredningar som du ansvarar för.