I den følgende produktopdatering kan du finde disse forbedringer:
- Ændringer slår igennem med det samme: Når en organisations- eller enhedsadministrator ændrer noget på en bruger, træder ændringen i kraft med det samme i stedet for først efter 15 minutter.
- Besked når en bruger fjernes fra en organisation: Brugere får nu besked i LetDialog, hvis de fjernes fra deres nuværende organisation. De skiftes automatisk til en anden organisation, eller logges ud og slettes, hvis de ikke er bruger flere steder.