Når er en dagsorden klar til og publiseres

I stedet for å logge på FirstAgenda for å finne ut av om din seneste dagsorden eller referat er klar til å gis ut, kan du bli informert om dette via mail, så snart dagsorden er klar til å publiseres.

Bli informert når din dagsorden/referat er klar:

• gå inn under menyen Brukere
  • velg din egen brukerprofil
  • sett "skyteren" på grøn foran Motta e-mail, når dagsorden/referat er klar til frigivelse
  • klikk på Lagre

Fremover vil du motta mailvarslinger, når dagsordener og referater er klar til frigivelse innenfor de utvalg som du er ansvarlig for.

You voted 'down'.