Hvordan publiserer jeg et møte fra et sak/arkiv system?

Artikkelen her beskriver hvordan du publiserer en dagsorden i utvalg med integrasjon i FirstAgenda. Se hvordan du publiserer i utvalg uten integrasjon.

Når du har publiseret din dagsorden i din egen organisasjons sak- og arkivsystem, skal du etterfølgende sørge for å publisere den i FirstAgenda, slik at dagsordenen blir tilgjengelig for møtedeltageren i FirstAgenda. Som regel går der et kvarters tid, etter frigivelsen i  sak- og arkivsystem, til dagsordenen ligger klar i FirstAgenda. Du vil motta en beskjed når din dagsorden er klar.

Slik publiserer du en dagsorden i FIRSTAGENDA fra et sak/arkiv-system:

• klikk på menyen Møter
  • klikk på den oransje pilen ved den dagsordenen du gjerne vil publisere

(hvis du har lastet opp en agenda som er eldre enn 14 dager, husk å tilpasse datafeltene øverst på siden)

• du vil nå se en detaljert oversikt over din dagsorden, som har en prosesslinje øverst. Her kan du se om din dagsorden er klar til å bli publisert.

• hvis det er avhuket i grønt både ved siden av Filer og Behandlet er din dagsorden klar til å bli publisert.
  • klikk på den oransje Publiser-knappen.
  • etter at du har klikket på Publiser, får du opp et skjermbilde med et kommentarfelt. Her har du mulighet for å skrive en kommentar om dagsordenen som du skal til å publisere. Kommentaren vil være synlig på forsiden av FirstAgenda, og i varslingsmailen som sendes ut til dine møtedeltagere. Hvis du fjerner avhukningen ut fra Varsle utvalgsmedlemmer vil de ikke motta en varslingsmail om at dagsordenen er publisert og ligger klar i FirstAgenda. Det vil likevel ligge en varsling fremme på forsiden av FirstAgenda, såfremt Historikk ikke er avslått.

• først når du har klikket Publiser vil dagsordenen bli tilgjengelig for utvalgets medlemmer, og mail om at dagsordenen ligger klar i FirstAgenda.