Hvorfor blir min dagsorden ikke overført?

Hvis det har gått mer enn 30 minutter og din dagsorden enda ikke har dukket opp i Prepare, skal du som det første sikre deg at dagsordenen i det hele tatt har blitt overført til oss.

sjekk om deres upload-klient kjører:

Sjekk først og fremst om når deres upload-klient sist har vært aktiv. Det gjør du på følgende måte:

• Logg inn via https://web.firstagenda.com
  • Klikk på Innstillinger i venstremenyen (har du ikke adgang til Innstillinger, skal du kontakte din administrator i organisasjonen).
  • Scroll ned på siden til du finner kategorien "Upload-klient".
  • Sjekk tidsstempelet for siste upload.

upload-klienten har låst seg:

Når tidsstempelet for "Siste forbindelse" er tidligere enn tidspunktet du har publisert din dagsorden.

Ta kontakt med deres IT-avdeling og få dem til å restarte "scheduled task", som kjører "eDagsordenStarter.exe" (eventuelt navngitt som "FirstAgendaStarter.exe").

upload-klienten kjører som den skal:

Når tidsstempelet for "Siste forbindelse" er senere enn tidspunktet du har publisert din dagsorden på, kjører upload-klienten som den skal, men den har ikke funnet din dagsorden. Dasal du undersøke om din dagsorden har havnet i kildemappen.

Kildemappen er mappen hvor dagsordener

Kildemappen er mappen hvor dagsordener ligger innen de overføres via upload-klienten til Prepare. Mappen ligger på deres egen server i organisasjonen. Har du ikke tilgang til kildemappen, skal du kontakte deres IT-avdeling, som har adgang til denne mappen.

hvis upload-klienten kjører og kildemappen er tom:

Kontakt FirstAgenda Support: support@firstagenda.com