Kan jeg endre navnet på et utvalg?

Ja, det kan du. Det gjøres på to ulike måter, alt etter om du har et integrert sak- og arkivsystem eller ikke.

SLIK ENDRER DU NAVN PÅ UTVALG - MED INTEGRASJON

Hvis du benytter utvalg med integrasjon skal du endre navnet på utvalget inne i ditt sak- og arkivsystem. Da vil utvalgsnavnet automatisk endre seg til det nye i Prepare ved neste overførsel.

Det er viktig at navnet endres i ditt sak- og arkivsystem, og ikke i Prepare. Hvis ikke vil det bare endre seg tilbake til det gamle navnet neste gang det overføres fra sak- og arkivsystemet.

Videre skal du se til at Source ID´et til utvalget i sak- og arkivsystemet er identisk med det som er registrert i Prepare. Hvis ikke risikerer du at du endrer navnet til et helt annet utvalg, eller oppretter et nytt.

SLIK ENDRER DU NAVN PÅ UTVALG - UTEN INTEGRASJON

• gå inn under menyen Utvalg
  • klikk på det utvalgsnavnet som skal endres
  • skriv det nye utvalgsnavnet i feltet ut fra Navn. Trykk så på Lagre.

skriv det nye udvalgsnavnet og klikk på Lagre

Hvis du oppleve problemer med å skifte utvalgsnavn, er du alltid velkommen til å kontakte supporten på support@firstagenda.com.