Saksrekkefølgen - Kan jeg endre den?

Ja, når du har opprettet et møte manuelt i FirstAgenda kan du endre i saksrekkefølgen på din dagsorden.

SLIK ENDRER DU I REKKEFØLGEN PÅ SAKENE:

• klikk på Redigere i Møteoversikten til det møtet hvor du vil endre saksrekkefølgen.
  • plasser musen på det punktet som du vil flytte
  • hold venstre museknapp nede på punktet og trekk det til den ønskede plassering
NB! Husk å tilpasse saksnumrene etter at du har flyttet rundt på rekkefølgen. Du tilpasser saksnumrene ved å klikke på knappen Sortere. Du kan også tilpasse numrene manuelt.

[saksrekkefølge]