Kan jeg dele opp mine dagsordensaker i kategorier?

Ja, du kan dele inn dine dagsordensaker i kategorier, slik at det vises kategorioverskrifter mellom dagsordensakene for møtedeltagerne.

"FRUGTER" og "VÆRKTØJ" er kategorioverskrifter

slik legger du til kategorier til dine dagsordensaker

• Opprett et nytt møte eller rett i et eksisterende møte
  • Tilføy dagsordensaker til møtet. I vårt eksempel har vi lagt til 6 saker:

- Epler
    - Pærer
    - Bananer
    - Hammer
    - Skrutrekker
    - Sag

• Klikk på "Tilføy ny kategori" for å tilføye en kategori til saken

• Klikk i feltet for å gi kategorien et navn. I vårt e ksempel har vi opprettet to kategorier; "Frukter" og "Verktøy

• Trekk kategorien opp eller ned og plasser overskriften hvor den hører hjemme. du kan også la katetgorien være hvor den er, og legge til nye dagordensaker etterpå. Du kan også slette en kategori etterpå.

• Du har nå tilføyet kategorier til dagsordensakene.

Viktig

Det er ikke mulig å benytte "sorter"-knappen når det først  er tilføyet kategorier til dagsordensakene.