Hvordan tilføyer jeg et vedlegg til en sak?

Når du har opprettet en sak til ditt møte i FirstAgenda, kan du tilføye vedlegg til saken.

Hvis du ikke allerede er inne på saken i dagsorden, gå inn i saken ved å trykke på Møter, velg ditt møte og videre saken du vil tilføye et vedlegg til. Nå er du klar til å velge vedlegget.

SLIK TILFØYER DU ET VEDLEGG

• klikk på feltet med den den oransje «skyen», som du finner under sakens innhold
  • dermed åpner det seg en stifinner tilknyttet din datamaskin, og derfra kan du finne frem dokumentene du ønsker å laste opp
  • velg et eller flere dokumenter gjennom stifinneren. Det er mulig å laste opp flere samtidig, ved å markere dem.
  • tilføyelsen av vedleggen lagres automatisk

[Tilføy vedlegg til dagsordensak]

Etter at du har lastet dem opp, kan du også endre i rekkefølgen. Dette gjør du ved å holde venstreknappen på musen nede på det vedlegget du vil flytte enten opp eller ned. Når vedleggets plassering er korrekt, kan du i nummerfeltet endre nummereringen av vedleggene.
  • klikk på den oransje hengelåsen hvis du ønsker at vedlegget kun skal være tilgjengelig for utvalgets medlemmer (ikke nødvendig hvis saken allerede er lukket)
  • du kan slette et vedlegg ved å klikke på søppelbøtte-ikonet ytterst til høyre for vedlegget.

Når du er ferdig med å lage innhold til saken og laste opp vedlegg, kan du navigere til opprettelse av flere nye saker ved å klikke på det oransje +, som står under de allerede opprettede sakene.