Hvordan sorterer jeg møtene i møteoversikten?

Under Møter i venstremenyen kan du sortere møtene ut fra utvalgene ved å velge et utvalg i listen "Vis møter i"

Merk: hvis det mangler et utvalg i listen, skal du meldes som dagsordenansvarlig i utvalget.

Tilpass datoene i kalenderne øverst på siden for å finne dagsordener som er eldre enn 14 dager gamle.

Du kan også endre rekkefølgen på visningen av møtene ved å klikke på kolonneoverskriftene: Møter og Møtetidspunkter.

Husk at du kun kan se dagsordener for de utvalgene som du er ansvarlig for. Er det møter du ikke kan se, kan det skyldes at du ikke er tilmeldt som dagsordenansvarlig i utvalget.