Hvordan kan vi hjelpe?

Hvordan sletter jeg et møte?

SLIK SLETTER DU et møte:

  • klikk på Møter i venstremenyen 
  • klikk på dropdown-listen og velg det utvalget hvor din dagsorden er opprettet
  • klikk på den oransje pilen ytterst til høyre ut fra møtet 

  • klikk på det røde søppelbøtte-ikonet øverst til venstre for informasjonsboksen over møtet

  • klikk på Slett for å slette din dagsorden 

Merk: overvei grundig innen du sletter en dagsorden. Den vil forsvinne fullstendig fra Prepare etter du har slettet den. Benytter du utvalg med integrasjon og bare skal gjøre en endring, så foreta heller denne endringen i ditt sak- og arkivsystem og vent på at den nye versjonen blir overført i Prepare og publiser denne. Den nye versjonen vil nemlig her erstatte den gamle, og møtedeltagerne vil miste hverken notater eller markeringer. 

I de situasjonene hvor det viktigste er å få slettet dagsordenen umiddelbart, er denne funksjonen den riktige og raskeste måten å få fjernet all informasjon. 

Hvor godt besvarede denne artikel dit spørgsmål?