Hvordan publiserer jeg et FirstAgenda møte?

Denne artikkelen beskriver hvordan du publiserer en dagsorden eller referat til møter uten integrasjon. Les her hvordan du publiserer dagsordener som er overført fra et sak- og arkivsystem.

SLIK PUBLISERER DU EN DAGSORDEN - uten integrasjon

• Klikk på Møter i venstremenyen
  • For å publisere, klikker du på pilen ytterst til høyre under kolonnen Gå til... (merk at pilen vises ut fra alle møter - også de møtene som er publisert og de du holder på å opprette.

• Hvis du ikke har endringer til møtet, klikker du på Behandle.

• Når møtet er klart for å publiseres, vil fanen Publiser skifte til oransje, og kunne klikkes på
  • Klikk på fanen Publiser

• Publiseringssiden vil nåå vises
  • Skriv eventuelt en kommentar til møtedeltagerne, og klikk videre på Publiser-knappen nederst til høyre for å publisere

Nå er møtet publisert, og møtedeltagerne kan forberede seg til møtet.

Merk: Skriv en kommentar i boksen hvis du har en viktig melding til utvalgets medlemmer. Kanskje du vil minne dem om at møtet holdes på et annet sted enn vanlig. Kommentaren vil være en del av e-posten som sendes til utvalgets medlemmer.

Ønsker du ikke at utvalgets medlemmer skal varsles om at en ny dagsorden er publisert, skal du huske å fjerne markeringen ut fra "Varsle utvalgets medlemmer".