Hvordan oppretter jeg et møte?

SLIK OPPRETTER DU ET MØTE:

• gå inn under menypunktet Møter
  • klikk heretter på Opprett nytt møte

• du får nå vist et nytt skjermbilde, hvor du skal skrive inn opplysninger om møtet, som utvalg, navn, dato og tidspunkt

Hvis du ønsker å opprette et nytt utvalg til ditt møte, skal du klikke på Utvalg i venstremenyen. Se hvordan du oppretter et nytt utvalg.

• videre skal du velge om møtet skal være åpent eller lukket. Lar du være å låse møtet (ved ikke å klikke på den oransje hengelåsen) vil møtet være tilgjengelig for alle medlemmene i organisasjonen (forutsetter at utvalget er åpent).

• etter at du har skrevet inn opplysningene, trykk på Lagre

Møteopplysningene du har skrevet inn, vil nå bli vist på møteforsiden som deltageren ser når han eller hun trykker inn på det spesifikke møtet i FirstAgenda.
Feltet Informasjon kan brukes til opplysninger du ønsker å gjøre deltagerne særlig oppmerksomme på.