Møteopretter i Prepare - Kom godt i gang!

Møteopretter i Prepare- Kom godt i gang!

Velkommen som bruker av Prepare. Før du kan begynne å slippe agendaer og møter i Prepare, har vi her en rekke artikler som kan hjelpe deg på rett vei. Artiklene gjenspeiler utgivelsen av agendaer i Prepare for deg som jobber i et eksternt system. Her finner du en komplett liste over artikler som beskriver hvordan du setter opp brukerne, utgitt agendaer og til slutt hvordan å få bevis på at din organisasjon innstillingene er riktige. Du kan finne flere artikler om support.firstagenda.com.

Brugere

Utvalg

Møter og protokoll

Organisasjonsinnstillinger