Hvilke nettlesere er kompatible med FirstAgenda?

FirstAgenda er kompatibelt med alle de nyeste versjonere av følgende browsere / nettlesere:
Google Chrome, Microsoft Edge, Apple Safari, Mozilla Firefox og Internet Explorer versjon 11.

Vi anbefaler google chrome som nettleser

Noen ganger kan det oppstå feil og uventede brukerscenarier når du logger inn på First Agenda i f.eks. Internet Explorer versjon 10. Det skyldes at Microsoft siden januar 2016 ikke lenger utvikler eller vedlikeholder sin eldre versjon av Internet Explorer. Generelt sett er Internet Explorer litt bakpå med utvikling i forhold til mange andre nettlesere.

Vi anbefaler derfor at du benytter en annen og mer sikker nettleser enn Internet Explorer. Til eksempel er det Google Chrome og Firefox som er de nettleserne hvor det generelt sett er færrest problemer med.

Last ned Google Chrome gratis

Husk: sørg alltid for å oppdatere din browser/nettleser til siste versjon. Da får du de seneste sikkerhetsoppdateringer samt bedre hjelp ved eventuelle problemer.

Er du i tvil om hvilken nettleser du bruker? Sjekk her hvilken browser du benytter