Hva kan en dagsordensamler?

Dagsordenansvarlige i Prepare arbeider primært med å publisere dagsordener og referater for de utvalg som vedkommende er ansvarlig for. Men det er også andre ting en dagsordensamler kan bruke utvalg med integrasjon til. Se listen nedenfor.

• publisere dagsordener og referater
  • opprette møter*
  • opprette saker*
  • legge til vedlegg/bilag*
  • legge til referater/protokoller*
  • fjerne møtedeltagere fra særlig fortrolige punkter
  • lese ikke-publiserte dagsordener
  • gi møtedeltagere rettighet til å lese ikke-publiserte dagsordener
  • informere møteltagere om publiserte dagsordener og referater
  • redigere utvalg (lukket/åpent utvalg)

*gjelder for manuelt opprettede møter i Prepare

Ekstra rettigheter

En dagsordenansvarlig kan også administrere brukere innenfor sitt eget utvalg. Dette er en ekstra innstilling som skal aktiveres av en administrator for organisasjonen. Se eventuelt mer i det nederste avsnittet av denne artikkelen: Brukere - hvordan opprettes de?

• opprette brukere innenfor egne utvalg
  • redigere møtedeltagerens profil innenfor egne utvalg
  • få overblikk over møtedeltagernes status (f.eks. om passord skal skiftes)

Husk at dagsordensamlere kun kan se de utvalg som han/hun har tilknyttet profilen sin.