Hvordan sletter jeg en bruker?

Av sikkerhetsmessige årsaker kan du ikke slette en bruker i FirstAgenda. Du kan heller deaktivere brukeren, slik at vedkommende ikke lenger har adgang til å lese dagsordener eller referater i din organisasjon.

Slik deaktiverer du en bruker

• klikk på Brukere i venstremenyen
  • klikk på brukeren du ønsker å deaktivere
  • bla ned til Innstillinger oog klikk på knappen ved siden av aktiv
  • klikk Lagre

En deaktivert bruker har ikke lenger mulighet for å logge inn og lese dagsordener eller referater i en organisasjon som brukeren tidligere var aktiv i.

Gjenaktiver en bruker

Ønsker du å gjenaktivere en bruker igjen, vil du kunne finne den tidligere deaktiverte brukeren i FirstAgenda. Trykk på Vis inaktive brukere til høyre siden som heter Brukere