Hvordan kan vi hjelpe?

Hva betyr ikonene i brukeroversikten?

I brukeroversikten vises det noen ganger ulike ikoner på brukerne. Få en forklaring her på hva de betyr. 

 Invitasjon ikke anvendt 

Et brev/konvolutt betyr at brukeren er invitert inn i organisasjonen, men enda ikke har anvendt sin invitasjon for å aktivere sin bruker. Send eventuelt invitasjonen på brukerprofilen. 

 Brukeren skal endre passord

Et gult utropstegn betyr at brukerens passord er utløpt (utløper autoamtisk etter X-antall dager) og skal derfor endres. Det er kun brukeren selv som kan endre passordet, ved å anvende "Glemt passord"-funksjonen. 

 Brukeren er sperret 

Et rødt stopptegn / Ø betyr at brukeren er sperret, fordi passordet er skrevet inn feil for mange ganger. Brukeren skal derfor endre sitt passord for å bli låst opp igjen. Det er kun brukeren selv som kan det, ved å benytte funksjonen "Glemt passord". 

Hvor godt besvarede denne artikel dit spørgsmål?