Hvorfor mottar jeg ingen SMS?

Du skal benytte en SMS-kode til Prepare i disse 3 situasjoner:

• første gang du logger på Prepare
  • hvis din organisasjon har valgt å benytte to-faktor-login.
  • ved glemt passord (og skift passord)

Hvis ikke du mottar noen SMS-kode, i de situasjoner som forklart ovenfor, er det sannsynligvis pga. att du er registrert med feil mobilnummer. Sjekk derfor mobilnummeret du er opprettet med - det står i invitajonsmailen. Er du registrert med feil nummer, ta kontakt med administrator av Prepare i din egen organisasjon, for å få det endret. Kontaktopplysninger på administrator, står i den tilsendte invitasjonsmailen.

Sjekk drifsforstyrrelser hos ditt teleselskap
Årsaken kan også være driftsforstyrrelser hos ditt teleselskap. Som en hjelp, har vi tilføyet links til noen af teleselskapenes driftsinfo: