Hvorfor mottar jeg ikke e-poster?

Det kan være ulike grunner til at du ikke mottar e-poster til FirstAgenda fra FirstAgenda:

1. E-posten fra FirstAgenda har havnet i din søppelpost (eller i mappen "Clutter" i Outlook 2016). Sjekk mappene i ditt e-postprogram.
  2. E-posten har havnet i din organisasjon sitt spamfilter. Kontakt din sikkerhetsavdeling og få dem til å se om det er satt opp restriksjoner for å ikke motta e-poster fra First Agenda og AWS Amazon.
    • Hvis det er satt sperringer på, skal din organisasjon tillate e-poster fra adressene
      • @firstagenda.com
      • smtp.firstagenda.com
      • smtp-out.eu-west-1.amazonses.com

3. Du er registrert med feil e-postadresse. Kontakt organisasjonsadministratoren din som kan hjelpe deg med å rette opp e-posten.

Hvis ingen av delene virker, så kontakt support@firstagenda.com og vi kan se på hva årsaken kan være.