Hvordan skifter jeg mellom organisasjoner?

Hvis du er sluttbruker og medlem av flere organisasjoner i Prepare, kan du skifte mellom dine organisasjoner mens du er innlogget. Det er gjort på litt forskjellige måter, avhengig av om du bruker webversjonen eller iPad-versjonen av Prepare:

SLIK SKIFTER DU MELLOM ORGANISASJONER:

Web

• logg inn i Prepare
  • I øverste venstre hjørne ved siden av Prepare-logoen finner du et felt med organisasjonens navn

• klikk på feltet
  • du får nå opp en dropdown-meny. Her kan du velge den organisasjonen du vil skifte til.

NB: Hvis du skifter til en organisasjon med 2-faktor-login, blir du likevel nødt til å skrive en sms-kode inn for å få tilgang.

iPad

Organisasjoner velger deg på startsiden til iPad. Trykk på "Tilbake" på startskjermbildet når du vil bytte til en annen organisasjon.